Meteen naar de inhoud

Erkende bandencentrale

Goeie BANDEN, een must voor uw auto

Kies de juiste autobanden!

Ze zijn het enige contactpunt met het wegdek. Ze bepalen grip en wegcomfort. Ze zorgen niet alleen voor uw veiligheid maar bepalen ook de look & feel van uw auto.

Autobanden heb je in alle soorten en maten voor iedere weersomstandigheid en ondergrond. Brede banden geven uw auto een stoer uiterlijk. Smalle banden geven dan weer een betere grip op gladde wegen.

Zomerbanden

Is het warmer dan 7°C, dan geven zomerbanden het beste rendement op uw wagen. Ideaal voor de maanden april t.e.m. september

Winterbanden

Is het kouder dan 7°C, dan geven winterbanden de beste grip op gladde wegen en sneeuw. Ideaal voor de maanden oktober t.e.m. maart.

4-seizoenenbanden

4-seizoenenband beschikken over de gunstige eigenschappen van zowel zomer- als winterbanden. Ze kunnen heel het jaar door gebruikt worden.

Nieuwe en occasiebanden

Snelle service voor het plaatsen van nieuwe en occasiebanden.

Graag adviseren we u welk type band of merk er best bij uw wagen zou passen.

Aygun Banden

Een kleine greep uit ons aanbod

Het Turkse bandenmerk Lassa staat beroemd om hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Kleine stadswagens, sportwagens, bestelbusjes, terreinwagens: Lassa heeft voor vrijwel elke auto en elke situatie de band die er bij past.

Het Turkse bandenmerk Petlas is de eerste bandenfabrikant die luchtbanden voor militaire machines en luchtvaartschepen fabriceert. Daarnaast vervaardigt het ook banden voor alle soorten landvoertuigen. Betrouwbare en ultra sterke banden dus.

Naast onze huismerken bieden we ook volgende merken aan:

Het Franse merk Michelin geldt als een van de grootste bandenproducten ter wereld. Al decennia lang staan de banden gelijk aan kwaliteit en duurzaamheid. Het merk vestigde ook reeds haar naam in de racesport.

Het Duitse merk Continental combineert expertise, kwaliteit en innovatie. Meer dan 30% van de nieuwe auto’s in Europa verlaten de fabriek uitgerust met Continental Banden

Het Amerikaanse merk Goodyear werd in 1898 opgericht en is een van de grootste rubberproducenten ter wereld. De banden worden geroemd om hun kwaliteit en technische innovatie.

Het Italiaanse merk Pirelli is gekend van de auto- en motorsport. Alles wat de Italianen maken doen ze met passie, zo ook hun autobanden. De top in zowel zomer – als winterbanden.

EEN GAATJE, kan de beste overkomen

Herstellen van banden

Afhankelijk van de grootte en de positie van het gat is een herstelling al dan niet mogelijk. Stuur ons een foto of kom langs voor advies.

BANDENHOTEL, STOCKAGE VAN BANDEN

Bandenwissel

Een bandenset voor zomer en winter? Winterbanden kunnen met en zonder velgen aangekocht worden. Bandenwissels doen we steeds op afspraak, zo hoef je niet te lang te wachten en hebben wij tijd om de bandenset klaar te leggen.

Reparatieset

Goed voorbereid op weg.

NPK SET VANAF NU VERKRIJGBAAR VOOR BIJNA ALLE AUTO’S. BEVAT:

  • *Reservewiel
  • * Krik
  • * Sleutel
  • * Handschoenen
  • * Opbergtas
Aygun Reparatieset